VINGA Hattasan kuharski nož

High-quality chef’s knife in Japanese steel (420 J2). An incredibly sharp knife that keeps its edge for a long time. The knife has a wide blade that is slightly curved along the edge. A versatile knife that can be used for everything from peeling, chopping, and slicing vegetables, to trimming meat.

25,13 28,02 

Čelik

Zajamčena sigurna naplata

Značajke i kompatibilnost

High-quality chef’s knife in Japanese steel (420 J2). An incredibly sharp knife that keeps its edge for a long time. The knife has a wide blade that is slightly curved along the edge. A versatile knife that can be used for everything from peeling, chopping, and slicing vegetables, to trimming meat.

Dodatne informacije

Težina 265 g
Materijal

Nehrđajući čelik

Dimenzije artikla

32.5 x 4.5 x 1.8 cm

Vrsta pakiranja

Poklon kutija

Dimenzije kutije artikla

37 x 7.8 x 2.7 cm

Može se prati u perilici posuđa

Da

Tehnika tiska

Lasersko graviranje 2

Pozicija otiska na proizvod

Knife

Veličina otiska na proizvod

50 x 10 mm

Max boje

1

Mogućnost prilagođenog rukava

Da

Moguće zamatanje poklona

Da

Težina 265 g
Materijal

Nehrđajući čelik

Dimenzije artikla

32.5 x 4.5 x 1.8 cm

Vrsta pakiranja

Poklon kutija

Dimenzije kutije artikla

37 x 7.8 x 2.7 cm

Može se prati u perilici posuđa

Da

Tehnika tiska

Lasersko graviranje 2

Pozicija otiska na proizvod

Knife

Veličina otiska na proizvod

50 x 10 mm

Max boje

1

Mogućnost prilagođenog rukava

Da

Moguće zamatanje poklona

Da

Recenzije kupaca

Koje tehnike tiska postoje?

Tampon tisak, sitotisak, lasersko graviranje, CO2 graviranje, digitalni tisak, vez, digitalni transfer, digitalni 360 tisak, kupolasti tisak, sublimacijski tisak, keramički transfer, digitalna naljepnica, slijepo utiskivanje, štancanje folijom… ima ih mnogo, pa smo pripremili videa koji objašnjavaju što svaka tehnika znači!